Southeast European Exhibition for PRINT&SIGN Industries
Nu vizualizati corect acest mesaj? Apasati aici!.
Print&Sign Print&Sign

Mimaki Europe va avea o prezenta indrazneata la FESPA 2017

Print&Sign

Mimaki Europe, lider pe piata printului digital pe textile, va fi prezent la FESPA 2017 cu doua standuri: unul dedicat textilelor, iar celalalt domeniilor sign & display, print 3D si print industrial. Cu o suprafata totala de 534mp, Mimaki Europe va prezenta la targul FESPA 2017 (care se va desfasura la Hamburg intre 8 si 12 mai) o gama larga de solutii de afisaj si imprimare industriala (vor fi expuse patru imprimante cu solvent si sase imprimante UV) si demonstratii live ale unei solutii unice de imprimare 3D – cu ajutorul unei imprimante cu patru culori si uscare UV, capabila sa genereze produse ce contin peste 10 milioane de combinatii de culori.

Mimaki Europe va prezenta o gama larga de solutii de afisaj si imprimare industriala (vor fi expuse patru imprimante cu solvent si sase imprimante UV) si demonstratii live ale unei solutii unice de imprimare 3D – cu ajutorul unei imprimante cu patru culori si uscare UV, capabila sa genereze produse care contin peste 10 milioane de combinatii de culori.

In standul de textile, compania va fi prezenta cu o noua serie de imprimante digitale pe textile, cu tehnologii de ultima ora, printre care Tx300P-1800 si Tiger-1800B (de mare viteza), lansate pe piata de curand.

Ronald van den Broek “Este o ocazie buna sa ne consolidam angajamentul de a oferi solutii inovatoare pentru industria textila si, de asemenea, o sansa de a ne promova intregul portofoliu de produse destinate semnalisticii, display-urilor si imprimarii industriale. Gama larga de produse ne-a facut sa rezervam doua standuri in doua sali separate, pentru a da fiecarui segment accentul pe care il merita, dar si pentru a crea un adevarat spectacol”, a declarat Ronald van den Broek, General Manager Sales at Mimaki Europe.

Print&Sign
Citeste si O noua tehnologie de imprimare pe hartie fotoreversibila

Cel mai recent studiu Smithers Pira (“Viitorul offset-ului versus tiparul digital in 2018”) arata ca imprimarea digitala va acoperi 20,6% din intreaga piata a printului mondial, in conditiile in care piata mondiala a imprimarii digitale va ajunge la 187,7 miliarde de dolari pana in 2018.
  Citeste mai mult  ››  

Print&Sign

Participa si tu la PRINT&SIGN 2017!

Pe www.printsign.ro poti sa descarci formularele de inscriere la targ. Iti reamintim ca targul se va desfasura intre 26 si 29 septembrie 2017 in Pavilionul Central ROMEXPO, Bucuresti.

  Inscrie-te acum  ››  

Parteneri Print & SignPrimiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.