Southeast European Exhibition for PRINT&SIGN Industries
Nu vizualizati corect acest mesaj? Apasati aici!.
Print&Sign

Cross-media

Mega Catwalk Print & Gifts

Intre 26 si 29 septembrie, Pavilionul Central Romexpo-Bucuresti va gazdui doua evenimente de mare anvergura: PRINT&SIGN 2017, cel mai important targ pentru industria tiparului din Europa de Sud-Est, si CORPORATE GIFTS SHOW 2017, expozitie dedicata industriei de obiecte promotionale.

Iti oferim astfel ocazia de a intra in liga marilor jucatori din domeniul printului digital si al industriilor conexe din intreaga regiune. In plus, vei putea interactiona cu peste 11.000 de specialisti pe care ne dorim sa-i atragem sub cupola pavilionului expozitional. Un mega-catwalk al industriilor de profil!

Din dorinta de a reinventa sectorul de productie publicitara si de tipar, acordandu-i o atentie speciala, am creat doua zone de interes comun, dedicate inovatiei si creativitatii: PRINT HUB si PRINTEX, dedicat printului digital pe textile, cu accent pe fashion si design interior.

Promotionale
Prezentate de aceasta data din perspectiva celor 5 simturi, obiectele promotionale va asteapta atat in zonele de expunere, cat si in zonele de demonstratii live si ateliere creative.

Ce castigi daca participi?
  • Notorietate si extinderea paletei de clienti la nivel regional
  • Ocazia de a expune intr-un spatiu expozitional de peste 10.000mp
  • Campanie de promovare dedicata si atent targetata (cross-media)

Vino la PRINT&SIGN 2017 si CORPORATE GIFTS SHOW 2017, locul in care intri in contact cu inovatia, iti largesti portofoliul de business si te bucuri de succes.Inscrie-te acum la Print&Sign Inscrie-te acum la Corporate Gifts Show

Parteneri Print & SignPrimiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.