Southeast European Exhibition for PRINT&SIGN Industries
Nu vizualizati corect acest mesaj? Apasati aici!.
Print&Sign Print&Sign

Noutatile prezentate de Agfa Graphics la FESPA 2017

FESPA  2017 Ioan Balasa Agfa Graphics, furnizor de top la nivel mondial pentru industria de printing, va prezenta la FESPA 2017 cele mai noi echipamente din portofoliul sau de imprimante de format mare. Astfel, vizitatorii vor avea ocazia sa afle detalii despre solutiile Agfa in domeniul printului inkjet industrial si vor putea afla cum functioneaza urmatoarele echipamente:
  • noul Jet Ceres RTR3200 LED, printer roll to roll cu latimea de 3,2m si viteza maxima de lucru de 186 m2/ora;
  • Jet Tauro 2500, printer UV hibrid cu latimea de 2,5m si o productivitate de pana la 275 m2/ora;
  • Jeti Mira 2732 HS LED, flatbed pur cu optiune roll to roll, 6 culori, alb si varnish, pregatit sa lucreze in mod tandem pentru productivitatea reala maxima;
  • Anapurna H3200i LED, printer hibrid cu latimea de 3,2m dedicat deopotriva lucrarilor de inalta calitate pentru expunere in interior, cat si pentru cele ce necesita durabilitate extinsa la exterior.

Participarea companiei la FESPA 2017 confirma astfel tranzitia Agfa catre solutii UV LED, cu toate avantajele aduse de aceasta tehnologie, care nu afecteaza insa performantele imprimantelor sale, deja cunoscute.

Compania Mons Medius, in calitate de distribuitor local, ii invita pe utilizatorii din Romania sa viziteze standul Agfa Graphics de la FESPA, pentru a afla la fata locului toate detaliile cu privire la solutiile propuse de aceasta.

FESPA 2017, cel mai mare targ european din industria serigrafiei si tiparului digital, va avea loc la Hamburg, intre 8 si 12 mai.


Print&Sign
Citeste si Imprimarea digitala castiga tot mai mult teren, arata studiul Smithers Pira

Dupa succesul inregistrat cu Megashop-ul de Aplicatii (un sector distinct implementat in cadrul targului PRINT&SIGN 2014, destinat exclusiv tipografiilor si atelierelor de productie publicitara, in cadrul caruia au fost reprezentate cele mai creative si inovatoare aplicatii pentru industria de profil), in 2017 lansam un nou concept: PRINT HUB. Ce inseamna asta?
  Citeste mai mult  ››  

Print&Sign

Participa si tu la PRINT&SIGN 2017!

Pe www.printsign.ro poti sa descarci formularele de inscriere la targ. Iti reamintim ca targul se va desfasura intre 26 si 29 septembrie 2017 in Pavilionul Central ROMEXPO, Bucuresti.

  Inscrie-te acum  ››  

Parteneri Print & SignPrimiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.