Southeast European Exhibition for PRINT&SIGN Industries
Nu vizualizati corect acest mesaj? Apasati aici!.
Print&Sign Print&Sign

PRINT HUB la 360˚. Accepti provocarea?

Print&Sign
Cea de-a 14-a editie a PRINT&SIGN, cel mai mare targ de tipar si semnalistica din Europa de Sud-Est, vine cu o serie de noutati gandite special pentru mediul de business.

Una dintre ele este PRINT HUB, noul concept proiectat ca fiind incubatorul de idei care ne ajuta sa crestem impreuna. Experimentand, aplicand si transformand ideile in solutii. Pentru aceasta, am creat un nou format de eveniment, cu trei zone distincte dedicate comunitatii de print digital - PRINT HUB APPLICATIONS, PRINT HUB DEMO AREA si PRINT HUB EVENTS.  

Iata ce se va intampla in fiecare dintre ele:
  • In zona PRINT HUB APPLICATIONS (etaj 1+2) vei afla tot ce vrei sa stii despre noile solutii de print digital. Zona va fi dedicata in special marketerilor si agentiilor care isi doresc sa fie la curent cu toate ofertele de aplicatii inovative.
  • La PRINT HUB DEMO AREA (parter) expozantii vor prezenta live vizitatorilor performantele echipamentelor de print digital. Vei putea descoperi si explora inovatiile tehnologice si cele mai noi produse in actiune.
  • PRINT HUB EVENTS (etaj 2) te invita sa participi la prezentarile liderilor din domeniu, ale atelierelor de productie publicitara si tipografiilor. In aceasta zona vor fi organizate evenimente de profil din aria creatiei si inovatiei printingului digital.   

Timp de patru zile, intre 26 si 29 septembrie 2017, PRINT HUB va fi ghidul tau de informare si testare a celor mai noi solutii si aplicatii din industria de print digital.

Vino la PRINT HUB, spatiul in care prind contur toate ideile bune de business!


Print&Sign
Citeste si Imprimarea digitala castiga tot mai mult teren, arata studiul Smithers Pira

Print&Sign

Participa si tu la PRINT&SIGN 2017!

Pe www.printsign.ro poti sa descarci formularele de inscriere la targ. Iti reamintim ca targul se va desfasura intre 26 si 29 septembrie 2017 in Pavilionul Central ROMEXPO, Bucuresti.

  Inscrie-te acum  ››  

Parteneri Print & SignPrimiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.