PRINT&SIGN | 26 - 29 septembrie 2017, Romexpo
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
PRINT&SIGN

NICULAE CARAGEA este Colantorul Anului 2017


Concursul Colantorul Anului 2017, organizat de catre Algernon in cadrul standului de la targul PRINT&SIGN 2017, a adus la start 36 de participanti din toata tara, unii aflati la prima experienta de acest gen, altii obisnuiti cu emotiile concursurilor de colantari.Concursul s-a desfasurat in zilele de 27 si 28 septembrie, finala dezbatandu-se intre cei mai experimentati 5 concurenti care au adunat cele mai multe puncte acordate de juriul nostru, format din:

Manfred Hunold - specialist in colantari auto recunoscut la nivel mondial, cu o experienta de peste 30 ani in domeniu;
Razvan Farkas - membru consacrat in juriul concursului "Colantorul Anului 2017", cunoscut la nivel national si european pentru infolierile auto de inalta calitate pe care le executa;
Cosmin Stan - castigatorul celei de-a doua editii a concursului “Colantorului Anului 2017”, dar si a altor concursuri europene de profil.Castigatorii din acest an ai concursului „Colantorul Anului 2017” sunt:


Locul I si castigatorul Marelui Premiu, in valoare de 1.000 euro: Niculae Caragea, care are o experienta de peste 10 ani in domeniu
Locul II: Robert Mosnegutu, care a decis la inceputul acestui an ca 2017 sa fie primul an in care sa abordeze acest domeniu, si ii dorim mult succes in continuare.
Locul III: Alexandru Spataru, care are o experienta de peste 8 ani in domeniu.

Premiile sunt acordate in materiale si materii prime pe care castigatorii le vor alege din portofoliul de produse comercializate de Algernon.


Inregistreaza-te acum!
Rezerva-ti acum 2 minute pentru inregistrarea online si vei avea acces rapid la evenimentul anului pentru industria de ambalaje si solutii de ambalare.


PRINT&SIGN

Lideri din industria tiparului si semnalisticii te asteapta aici!
PRINT&SIGN PRINT&SIGN PRINT&SIGN

  INREGISTREAZA-TE ACUM!  


Parteneri Print & Sign


Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.