PRINT&SIGN | 26 - 29 septembrie 2017, Romexpo
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
PRINT&SIGN

EAST ACADEMY AWARDS 2017 a anuntat castigatorii

Din cele 65 de proiecte depuse pentru EAST ACADEMY AWARDS – primul concurs de design pentru advertising din Romania, lansat de Asociatia Producatorilor si Importatorilor din Industria de Publicitate APIIP, doar 15 au fost nominalizate pentru finala.

Un juriu de profesionisti exceptionali a desemnat 5 castigatori, cate unul pentru fiecare sectiune. Juriul a fost format din Andrei Bortun, Constantin Goagea, Dorin Stefan, Ioana Ciolacu, Loredana Gaspar, Petre Bruma si Zsolt Rudnyanszky.

Cei cinci castigatori care vor fi premiati fiecare cu cate 1000 de euro din partea asociatiei APIIP sunt:


Va invitam sa vedeti LIVE toate lucrarile nominalizate la expozitia EAST ACADEMY AWARDS din cadrul targului PRINT&SIGN 2017, Pavilionul Central, inelul doi, stand 330.
www.eastacademy.eu / www.facebook.com/eastacademyromaniaInregistreaza-te acum!
Rezerva-ti acum 2 minute pentru inregistrarea online si vei avea acces rapid la evenimentul anului pentru industria de ambalaje si solutii de ambalare.


PRINT&SIGN

Lideri din industria tiparului si semnalisticii te asteapta aici!
PRINT&SIGN PRINT&SIGN PRINT&SIGN

  INREGISTREAZA-TE ACUM!  


Parteneri Print & Sign


Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.