PRINT&SIGN | 26 - 29 septembrie 2017, Romexpo
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
PRINT&SIGN

Tehnologie unica in lume anuntata in premiera la PRINT&SIGN!
A doua zi de targ, in cateva imagini.


A doua zi de targ a debutat cu anuntul in premiera al unei tehnologii UNICE IN LUME: imprimarea si embosarea digitala in acelasi timp, cu mare aplicabilitate in domeniul decoratiunilor interioare. Noua tehnologie apartine celor de la Veika UAB, compania lituaniana care a semnat luna aceasta un contract de parteneriat cu Dacora.Cei 10 semifinalisti ai concursului de colantare auto KING of Wraps by Leykom au avut astazi ca proba de concurs colantarea unei portiere auto. Totul s-a petrecut sub atenta jurizare a Compionului Mondial la Wrapping, Piotr Cinski.Tot astazi a inceput si concursul Colantorul Anului Powered by Algernon, soldat cu premii in produse profesionale in valoare de mii de euro.La Conferinta Digital Signage – Intra in lumea competitiei!, publicul s-a bucurat de prezenta unor speakeri importanti din domeniu, care au vorbit despre platforme digitale de wayfinding si difuzoare de sticla, solutii smart si aplicatii BenQ , tendintele si necesitatile semnalisticii digitale in zona de retail, LED-uri si videowall-uri de la LG, formule de dialog in retailul contemporan, dar si despre impactul pozitiv pe care il poate avea tehnologia alternativa de afisare Laser&LED asupra unei afaceri.Daca nu ai ajuns pana acum la targ, mai ai ocazia la dispozitie inca 2 zile.
Inscrie-te!Inregistreaza-te acum!
Rezerva-ti acum 2 minute pentru inregistrarea online si vei avea acces rapid la evenimentul anului pentru industria de ambalaje si solutii de ambalare.


PRINT&SIGN

Lideri din industria tiparului si semnalisticii te asteapta aici!
PRINT&SIGN PRINT&SIGN PRINT&SIGN

  INREGISTREAZA-TE ACUM!  


Parteneri Print & Sign


Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.