PRINT&SIGN | 26 - 29 septembrie 2017, Romexpo
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
PRINT&SIGN

Competitie acerba, 20 de inovatii tehnologice, speakeri internationali in prima zi de PRINT&SIGN. Evenimentele zilei de maine.

Prima zi de targ a inceput cu lansarea pe piata a peste 20 de inovatii tehnologice prezentate in standurile expozitiei de liderii industriei de print si semnalistica digitala din Romania.
Efervescenta a continuat in arena Concursului King of Wraps, care a debutat in tromba inca din primele minute ale deschiderii targului.
Speakeri internationali sositi pentru prima data in Romania, special pentru a participa la Conferinta PrintTex 2017, au dezbatut in fata unui auditoriu numeros teme de mare actualitate in ceea ce priveste printul digital pe textile.
Nici vizitatorii nu s-au lasat asteptati si au venit in numar foarte mare inca de la primele ore.

Inregistreaza-te acum!
Rezerva-ti acum 2 minute pentru inregistrarea online si vei avea acces rapid la evenimentul anului pentru industria de ambalaje si solutii de ambalare.


PRINT&SIGN

Lideri din industria tiparului si semnalisticii te asteapta aici!
PRINT&SIGN PRINT&SIGN PRINT&SIGN

  INREGISTREAZA-TE ACUM!  


Parteneri Print & Sign


Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.