Southeast European Exhibition for PRINT&SIGN Industries
Nu vizualizati corect acest mesaj? Apasati aici!.
Print&Sign Print&Sign
Print&Sign

Imprimarea digitala castiga tot mai mult teren, arata studiul Smithers Pira

Cel mai recent studiu Smithers Pira (ā€œViitorul offset-ului versus tiparul digital in 2018ā€) arata ca anul viitor imprimarea digitala va acoperi 20,6% din intreaga piata a printului, in conditiile in care piata mondiala a imprimarii digitale va ajunge la 187,7 miliarde de dolari pana in 2018.

Daca in urma cu zece ani piata tiparului digital reprezenta mai putin de 18,5% din valoarea intregii piete, pana in 2018 aceasta va ajunge la aproape 50% la nivel mondial si chiar va depasi acest procent in pietele mature. In acelasi timp, volumul offset-ului va scadea cu 10,2% pana anul viitor, la nivel global, in timp ce volumul printului digital ar urma sa creasca cu 68,1%.

Atat printul digital, cat si offset-ul sunt intr-o continua evolutie. Tendintele imprimarii digitale de imbunatatire a productivitatii si fiabilitatii transforma imprimarea digitala intr-un proces rentabil la rulaje mai mari; printul digital este rapid si exclude placile de imprimare, scurtand astfel procesul de productie, dar si costurile. Pe de alta parte, folosirea tehnologiilor inovatoare ale noilor imprimante digitale, care vin la pachet si cu servicii imbunatatite, poate duce la evitarea intrarii intr-un con de umbra a offset-ului.
Citeste mai mult


Vino la PRINT&SIGN 2017!

Print&Sign
Citeste si GNA, noul standard industrial lansat de MagnaColours, revolutioneaza printul digital pe textile

Dupa succesul inregistrat cu Megashop-ul de Aplicatii (un sector distinct implementat in cadrul targului PRINT&SIGN 2014, destinat exclusiv tipografiilor si atelierelor de productie publicitara, in cadrul caruia au fost reprezentate cele mai creative si inovatoare aplicatii pentru industria de profil), anul acesta lansam un nou concept: PRINT HUB. Ce inseamna asta?
  Citeste mai mult  ››  

Print&Sign

Participa si tu la PRINT&SIGN 2017!

Pe www.printsign.ro poti sa descarci formularele de inscriere la targ. Iti reamintim ca targul se va desfasura intre 26 si 29 septembrie 2017 in Pavilionul Central ROMEXPO, Bucuresti.

  Inscrie-te acum  ››  

Parteneri Print & SignPrimiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.