Southeast European Exhibition for PRINT&SIGN Industries
Nu vizualizati corect acest mesaj? Apasati aici!
Print&Sign

Ultima sansa sa intri in
arena KING of Wraps,
jurizata de Mihai Leu si Piotr Cinski!

Daca nu te-ai inscris inca in Concursul KING of Wraps organizat de Leykom, care te trimite la cel mai mare show al cailor-putere, SEMA Show 2018, Las Vegas, ai acum ultima sansa.

Doar pana pe 24 septembrie mai poti sa intri in arena celor mai buni colantori auto, jurizata de Piotr CiƄski (Campion Mondial la wrapping auto si trainer Arlon) si Mihai Leu (celebrul pugilist roman campion national la raliu)!Inscrie-te, colanteaza si bucura-te de premii intr-o atmosfera incendiara asigurata de
MC Mate (Razvan Mateescu)!Print&Sign


Participa si tu la PRINT&SIGN 2017!

Print&Sign

Pe www.printsign.ro poti sa descarci formularele de inscriere la targ. Iti reamintim ca targul se va desfasura intre 26 si 29 septembrie 2017 in Pavilionul Central ROMEXPO, Bucuresti.

Parteneri Print & SignPrimiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.