PRINT&SIGN | 26 - 29 septembrie 2017, Romexpo
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
PRINT&SIGN

INREGISTREAZA-TE LA PRINT&SIGN!


Marti, 26 septembrie, incepe PRINT&SIGN 2017, cel mai important targ de tipar si semnalistica din Europa de Sud-Est. Grabeste-te sa te inscrii la cea mai buna editie din toate timpurile!

Print & Sign

Timp de 4 zile (de marti – 26 septembrie, pana vineri - 29 septembrie), Pavilionul Central Romexpo-Bucuresti se va transforma intr-un hub al tehnologiilor inovatoare, cu peste 150 de echipamente inovatoare de print digital, consumabile si aplicatii de ultima generatie.

In doar 2 minute te poti inscrie GRATUIT la PRINT&SIGN. Intri pe site-ul evenimentului, www.printsign.ro, completezi formularul de inregistrare si primesti un cod unic. Pastreaza acest cod pentru a-l declara la Punctul de inregistrare din Pavilionul A, si vei intra in posesia ecusonului personalizat


VREI ACCES RAPID LA PRINT&SIGN?
Inregistreaza-te acum!
Rezerva-ti acum 2 minute pentru inregistrarea online si vei avea acces rapid la evenimentul anului pentru industria de ambalaje si solutii de ambalare.


PRINT&SIGN

Lideri din industria tiparului si semnalisticii te asteapta aici!
PRINT&SIGN PRINT&SIGN PRINT&SIGN

  INREGISTREAZA-TE ACUM!  


Parteneri Print & Sign


Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.