Southeast European Exhibition for PRINT&SIGN Industries
Nu vizualizati corect acest mesaj? Apasati aici!.
Print&Sign Print&Sign
Print&Sign

Experimenteaza PRINT HUB, noul concept lansat de PRINT&SIGN!

Dupa succesul inregistrat cu Megashop-ul de Aplicatii (un sector distinct implementat in cadrul targului PRINT&SIGN 2014, destinat exclusiv tipografiilor si atelierelor de productie publicitara, in cadrul caruia au fost reprezentate cele mai creative si inovatoare aplicatii pentru industria de profil), anul acesta lansam un nou concept: PRINT HUB. Ce inseamna asta?

Pe langa cei peste 8500 de specialisti pe care ne dorim sa-i atragem la PRINT&SIGN 2017, vrem sa reinventam sectorul de productie publicitara si de tipar, acordandu-i o atentie speciala. Pentru aceasta, vom concepe in cadrul targului o zona dedicata creativitatii - PRINT HUB -, in care vom organiza evenimente si workshopuri tematice impreuna cu atelierele de productie publicitara si tipografiile. Prin urmare, toate atelierele de productie publicitara si tipografiile care doresc sa prezinte marketerilor si agentiilor oferte de aplicatii inovative, o vor putea face in cadrul PRINT HUB.

Print&Sign
Iata de ce suntem convinsi ca PRINT HUB (un mix complet de creativitate, inovatie si tehnologie de ultima ora, care poate aduce valoare adaugata afacerii tale) va deveni unul dintre principalele puncte de atractie ale PRINT&SIGN 2017, cel mai mare targ de profil din Europa de Sud-Est.

Daca esti in cautare de noi clienti si noi solutii de promovare, rezerva-ti stand acum!

Iti reamintim ca PRINT&SIGN 2017 va avea loc intre 26 si 29 septembrie, la Pavilionul Central din cadrul Romexpo - Bucuresti.


Vino la PRINT&SIGN 2017!

Print&Sign
Citeste si GNA, noul standard industrial lansat de MagnaColours, revolutioneaza printul digital pe textile

Daniel Pomparau, Branch Manager Viofil Sign Systems, spune ca piata de LED-uri din Romania este in plin avant, chiar daca informatia ajunge ceva mai tarziu la noi, din cauza costurilor. In opinia sa, anul 2017 va fi unul mai exploziv pentru piata romaneasca de LED-uri - deocamdata, in materie de produse. Si e normal asa, pana la urma, sa vii mereu cu noutati. Nu te poti prezenta la targuri cu aceleasi produse, trebuie sa-ti alimentezi mereu producatorii cu solutii si sisteme, spune el.
  Citeste pe site  ››  

Print&Sign

Participa si tu la PRINT&SIGN 2017!

Pe www.printsign.ro poti sa descarci formularele de inscriere la targ. Iti reamintim ca targul se va desfasura intre 26 si 29 septembrie 2017 in Pavilionul Central ROMEXPO, Bucuresti.

  Inscrie-te acum  ››  

Parteneri Print & SignPrimiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.