PRINT&SIGN 2017
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Print&Sign

PRINT&SIGN 2017 se extinde dincolo de granite

Print&Sign

Inca din anul 2014, PRINT&SIGN s-a impus, prin parametri inregistrati, ca cel mai important targ pentru industria tiparului din Europa de Sud-Est.

Camelia Buda “In perioada 26-29 septembrie 2017 vrem sa transformam Romania intr-un pol pentru industria tiparului din Europa de Sud-Est, atragand in cadrul PRINT&SIGN factori de decizie, specialisti, asociatii locale si internationale, reprezentative pentru industria de profil”, declara Camelia Buda, Director General EUROEXPO.

Cu o tematica variata - Digital & Offset Print, Large Format, Textile & Embroidery, Engraving, Serigraphy, Tampography, Display & POS, Sign, Digital Signage, Materials - si un concept original, PRINT&SIGN 2017 se va bucura de prezenta liderilor mondiali din industria tiparului, dar si de un numar mare de companii de pe piata romaneasca de profil.

In acelasi timp, ne face placere sa anuntam ca incepand de astazi, puteti accesa noua platforma online de business www.printsign.ro. Stim ca informatia este foarte importanta in mediul de business, iar aici veti descoperi stiri de ultima ora din industria locala si internationala a tiparului: de la povesti de business la informatii legate de produse si aplicatii inovatoare, istorii si trenduri pe baza carora va veti putea face o imagine clara a ceea ce se intampla in industria printului digital.

Print&Sign

Asa cum v-am obisnuit, pe www.printsign.ro veti gasi si formularele de inscriere la targul PRINT&SIGN 2017, care se va desfasura intre 26 si 29 septembrie in Pavilionul Central ROMEXPO, Bucuresti.

Participa si tu la PRINT&SIGN 2017!

  Inscrie-te acum  ››  

Parteneri Print & Sign

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

 
Fii conectat la ultimele stiri:
Parteneri Print & Sign Parteneri Print & Sign Parteneri Print & Sign  

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.